Magyar Gyermek- és Ifjúságvédelmi Szövetség.

Kezdőlap Bemutatkozás Beszámoló Galéria Információk AlapszabálySzociális Munka Napja és a gyermekvédelmi törvény 20. évfordulója.

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a kormány nevében szakmai díjakat adott át a Szociális Munka Napja és a gyermekvédelmi törvény 20. évfordulója alkalmából rendezett programsorozat záróeseményén 2017 november 8-án, szerdán az Uránia Nemzeti Filmszínház Díszteremében.

Az eseményen részt vett:

 • Czibere Károly szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár,
 • Nyitrai Imre szociálpolitikáért felelős helyettes államtitkár,
 • a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság képviseletében Bátori Zsolt főigazgató, Benedek István főigazgató-helyettes, valamint az EMMI Szociális ügyekért és Társadalmi felzárkózásért Felelős Államtitkárságának és az SZGYF központi és megyei kirendeltségeinek vezetői, az önkormányzati, egyházi és szakmai szervezetek képviselői és az elismerésben részesülők.

  Balog Zoltán a kormány nevében megköszönte a szociális ágazatban dolgozók munkáját, akik mindenkinek, köztük a legelesettebbeknek is esélyt és lehetőséget akarnak adni arra, hogy minél teljesebb értékű életük legyen.

  Nyitrai Imre helyettes államtitkár szólt a megjelentekhez megköszönve a szociális területen dolgozók munkáját, tolmácsolva jókívánságait mindazoknak, akik az elmúlt húsz évben a gyermekvédelmi törvény változásai mellett az állandóságot képviselték abban, hogy a gyermekek életre szóló esélyt kapjanak.

  A Szociális Munka Napja és a magyar gyermekvédelmi törvény 20. évfordulója alkalmából rendezett programsorozat záróünnepségén Balog Zoltán miniszter és Czibere Károly államtitkár szakmai díjakat adott át, amelyekből a Magyar Gyermek és Ifjúságvédelmi Szövetség is részesült.

   

   


 • Magyar Gyermek- és Ifjúságvédelmi Szövetség Politikamentes Pártsemleges Közhasznú Szervezet.