Magyar Gyermek- és Ifjúságvédelmi Szövetség.

Kezdőlap Bemutatkozás Beszámoló Galéria Információk AlapszabályFelvidéki tanulmányút.

  • 2018. június 11-től 13-ig felvidéki tanulmányúton vett részt a Magyar Gyermek- és Ifjúságvédelmi Szövetség. Füleken egy gyermekotthont látogattunk meg, találkoztunk a barsi civilekkel, Nagymagyaron koszorút helyeztünk el és emlékeztünk meg a Carissimi Nonprofit Alappal közösen a „Gyermekáldozatokért” emléktáblánál.  • Kárpátaljai tanulmányút.

  • 2018. július 26-29 között a Párbeszéd Európával a Somogy Megyei Polgárokért Egyesülettel és a Civil Szervezetek Nemzetközi Konföderációjával közösen tanulmányutat szerveztünk Kárpátaljára. Körülbelül 130.000 forintnyi ételadományt szállítottunk a magyar konzul segítségével a beregszászi éhségkonyhára, ahol mintegy 250 fő szegény, és hátrányos körülmények között élő szülő és gyermek étkezik naponta. Az adományt a Baranya Megyei Gyermekvédelmi Központ Igazgató Asszonya, Bíró Andrea, a Magyar Gyermek- és Ifjúságvédelmi Szövetség, a Somogy Megyei Civil Szövetség, a Párbeszéd Európával a Somogy Megyei Polgárokért Egyesület és a Pro Educatione Sociale Alapítvány vásárolta és gyűjtötte össze. 2013. november 16-án Kárpátalján Szolyva településen a „Gyermekáldozatokért” Emléktáblát állíttatott Dr. Orbán István, ahol az idei évben is koszorút helyezett el Kocsis Jánosné a MAGYISZ Elnöke, és Dr. Orbán István a Civil Szervezetek Nemzetközi Konföderációja elnöke. Az ottani helyzet nagy hatást gyakorolt a szervezetek delegációjára, így a terveink szerint az idei év őszén újabb adománnyal szeretnénk meglátogatni az ottani éhségkonyhát.  • Koszorúzás.

  • 2018. augusztus 12-én a Magyar Gyermek- és Ifjúságvédelmi Szövetség elnöke – Kocsis Jánosné –, a Civil Szervezetek Nemzetközi Konföderáció elnöke – Dr. Orbán István -, Balatonlelle polgármestere – Kenéz István-, és a Hargita megyei küldöttség vezetője – Kovács Edvárd - koszorúzott a ,,Gyermekáldozatokért és gyermeki jogokért” obeliszknél. Az obeliszket Dr. Orbán István állíttatta az elnöksége alatt.

  • Magyar Gyermek- és Ifjúságvédelmi Szövetség Politikamentes Pártsemleges Közhasznú Szervezet.