A Regisztráció előtt el kell fogadnia a regisztrációs feltételeket és szabályzatot, amelyeket kérjük, figyelmesen olvasson végig!

www. magyisz.hu regisztrációs szabályzat!

Csak abban az esetben regisztráljon ha szeretne csatlakozni a Magyar Gyermek- és Ifjúságvédelmi Szövetség tagjai közé.
Ennek feltétele:

 • - Tizennyolc évet betöltött kor.
 • - Büntetlen előélet.
 • - Évi kettőezer fornt tagsági díj.

 • Tagsági díjat a Magyisz OTP-nél vezetett 11743002-20070562 számú számlára vagy a helyi Magyar Gyermek- és Ifjúságvédelmi Szövetség megyei szervezeténél tehetik meg.

  A Magyar Gyermek- és Ifjúságvédelmi Szövetség Politikamentes Közhasznú szervezet !

  A befolyt összeggel segítik a gyermekek érdekében, és jogaik érvényesítésében végzett munkánkat. Hátrányos helyzetü tehetséges gyerekeket,ifjú fiatalokat segítünk.

  A regisztráció kitöltése és a szabályzat elfogadása után a (Jelentkezek tagnak!) gomb meg nyomásával aktivvá válik a regisztráció. Ez után tud majd csak belépni az Ön által megadott névvel és jelszóval. Ezt követően weboldalon lévő Táborozási űrlap használhatóvá válik, amivel jelentkezhet konferenciákkal egybekötött szakmai táborozásra.Lehetőség nyílik képek feltöltésére amit másokkal is meg szeretne osztani

  1. Felelősség

  A Magyar Gyermek-és Ifjúságvédelmi Szövetség (későbbiekben :www.magyisz.hu) nem felel semmilyen a felhasználó által az oldalon elhelyezett tartalomért!

  2. Adatokról

  A magyisz.hu ha indokolt törölheti vagy módosíthatja a Felhasználó regisztrációját, valamint az adatait.

  3.Adatok megjelenése – vendégkönyv

  A Felhasználó tudomásul veszi, hogy az általa regisztrációkor megadott adatok közül a neve, amennyiben ír a vendégkönyvbe, az nyilvános lesz és megjelenik az üzenőfalon.

  A magyisz.hu a vendégkönyvbe írt tartalmakat a saját belátása szerint kezelheti, akár törölheti is. Amennyiben a felhasználó ír a vendégkönyvbe és erre a magyisz.hu részéről válasz érkezik, akkor erről "Esemény értesítést" kaphat.

  4. Tiltott tartalmak

  A Felhasználó által a vendégkönyvbe beírt tartalom nem tartalmazhatja a következőket (ezen tartalmak megjelenése azonnali törléssel jár):

  • 4.1 Direkt vagy indirekt termékek, szolgáltatások reklámozása
  • 4.2 Hamis vagy valótlan adatok terjesztése Felhasználókról, termékekről, szolgáltatásokról
  • 4.3 Kiskorúak megtévesztése, testi és szellemi fejlődésének hátrányos módon való befolyásolása
  • 4.4 Faji, etnikai, vallási, nemi és politikai megkülönböztetése, rágalmazása
  • 4.5 Szexuális, pornográf, pedofil tartalmak közlése vagy arra bárminemű utalása
  • 4.6Egyéb közízlést, erkölcsi normát és alkotmányt sértő tartalmak közlése vagy arra bárminemű utalása
  • 4.7Szövetség által megítélt egyéb megnyilvánulások, tartalmak.

  5. Adatkezelés

  • A Magyar Gyermek- és Ifjúságvédelmi Szövetség regisztrált tagok adatait a lehető legnagyobb körültekintéssel kezeli, adatkezelési törvényben meghatározott módon.
  • A magyisz.hu kijelenti, hogy tiszteletben tartja ügyfelei bizalmas információit, és minden esetben arra törekszik, hogy a tagokra vonatkozó valamennyi adatot, tényt és információt bizalmasan kezelje, és kizárólag saját munkájához használja fel azokat.
  • A regisztrációhoz megadott információkat nem használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk át !

  6. Regisztráció megszüntetése

  A regisztráció megszűntetését az orbanistvan@magyisz.hu email címre küldött elektronikus levéllel tudja kezdeményezni. A regisztráció megszűntetésének folyamata a levél megérkezését követően 15 napon belül elkezdődik a következő módon: - Az Ön által beregisztrált email címre kap egy regisztráció megszűnéséről szóló válasz levelet.

  A Felhasználó elfogadja és magára nézve kötelezőnek tekinti a fenti feltételeket a regisztrációs szabályzat elfogadása bejelölésével.